Σχετικά με εμάς

Lr Aloe Health

Ανεξάρτητος Συνεργάτης της LR Health & Beauty

Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα!!!

Πλέον μπορείτε  να κάνετε τις αγορές των αγαπημένων σας προϊόντων για την υγεία και την ομορφιά σας μέσω του νέου μας ηλεκτρονικού καταστήματος γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της LR Aloe Health σας περιμένει μια ευρεία γκάμα προϊόντων.
H LR, όχι μόνο σας ομορφαίνει με Προϊόντα Περιποίησης, Αρώματα, Καλλυντικές σειρές, Κοσμήματα και Αξεσουάρ αλλά επιπλέον, σας βοηθά να διατηρήσετε μια υγιή και ελκυστική σιλουέτα, με Συμπληρώματα διατροφής, Υποκατάστατα Γεύματος και ξεχωριστά προϊόντα που βοηθούν αυτή τη προσπάθεια. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι τα προϊόντα μας πληρούν τα ψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Το όνομα και η πορεία της LR Health & Beauty όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν εγγύηση για τις αγορές σας αλλά και την ποιότητα των προϊόντων μας. Η συνεργασία μας και οι πιστοποιήσεις που λαμβάνουμε από αναγνωρισμένα ινστιτούτα, όπως το SGS INSTITUT FRESENIUS, το IASC ή το Ινστιτούτο Dermatest, με τη μορφή σφραγίδων ποιότητας, επιβεβαιώνουν την εξαιρετική ποιότητα των LR Προϊόντων. Προκειμένου να διασφαλιστεί αυτό το υψηλό επίπεδο ποιότητας, απαιτείται συνεχής έρευνα και επιστημονική συνεργασία με ιατρικούς εμπειρογνώμονες, όπως και διεξαγωγή εσωτερικών αλλά και ανεξάρτητων μελετών.

Προϊόντα “Health” – Ό,τι καλύτερο για την Υγεία σας

Η ζωή σας. Ο ρυθμός σας. Η ευεξία σας.

LR Η εταιρεία

LR Health & Beauty

ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΑΡΙΘΜΟΙ

  • Δραστηριότητα σε 28 χώρες
  • Πάνω από 300 διαφορετικά προϊόντα ομορφιάς και υγείας
  • 1.200 εργαζόμενοι
  • 5 γεύσεις Aloe Vera Drinking Gels
  • κορυφαία σε πωλήσεις η 5in1 Beauty Elixir
  • <1% Ποσοστό επιστροφής προϊόντων

Τα 28 παραρτήματά μας σε όλο τον κόσμο μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι και πιο επιτυχημένοι κάθε μέρα, ενώ μας επιτρέπουν να είμαστε πάντα κοντά στους υπαλλήλους, στους Συνεργάτες και τους πελάτες μας. Σε στενή συνεργασία με τα κεντρικά μας γραφεία στο Ahlen της Γερμανίας, τα κατά τόπους εργαστήριά μας αναπτύσσουν και παράγουν τα προϊόντα ομορφιάς και υγείας, τα οποία προωθούνται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Οι σειρές προϊόντων μας, όπως η LR LIFETAKT, η LR ALOE VIA και η LR ZEITGARD, αποτελούν τη βάση της διεθνούς μας ανάπτυξης και κάνουν γνωστό το όνομα της LR σε όλο τον κόσμο, ενώ η εταιρεία συνεχίζει διαρκώς να αναπτύσσεται.

Αρέσει σε %d bloggers: