Επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση

Επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση σε βάθος

Το μοναδικό διπλό σύμπλεγμα συστατικών ενεργοποιεί αποτελεσματικά τις λειτουργίες του οργανισμού που αφορούν την ομορφιά, ενώ μία μόνο δόση την ημέρα είναι αρκετή για να σας προσφέρει προστασία από τις κύριες αιτίες γήρανσης. Το LR LIFETAKT 5in1 Beauty Elixir χαρίζει αποδεδειγμένα νεανική ομορφιά από την κορυφή ως τα νύχια.

· Μείωση των ρυτίδων χάρη στη δράση της βιταμίνης C1 και των πεπτιδίων κολλαγόνου6

· 15% περισσότερη ελαστικότητα στο δέρμα, χάρη στην αποτελεσματικότητα των πεπτιδίων κολλαγόνου7

· Το gel Aloe Vera και τα εκχυλίσματα από σαγκουίνι, Rhodiola rosea και πράσινο τσάι προστατεύουν από τις κυριότερες αιτίες γήρανσης, όπως η υπεριώδης ηλιακή ακτινοβολία.

· Προστασία από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, χάρη στο εκχύλισμα μύρτιλλου και στη βιταμίνη Ε5

· Βελτιώνει τη λειτουργία και τον φυσιολογικό χρωματισμό του δέρματος, χάρη στην υψηλή συγκέντρωση βιταμινών Α, Ε, Β6, Β12, C, θειαμίνης, ριβοφλαβίνης, νιασίνης, βιοτίνης, και ψευδαργύρου, του απαραίτητου αυτού ιχνοστοιχείου1.

· Τα πεπτίδια κολλαγόνου αυξάνουν την πυκνότητα του δέρματος και μειώνουν αποδεδειγμένα την κυτταρίτιδα8.

· Ο χαλκός2 και το gel Aloe Vera ενισχύουν το συνδετικό ιστό.

· Η βιοτίνη δυναμώνει τα μαλλιά εσωτερικά και συμβάλλει στον ρυθμό ανάπτυξης της τρίχας3.

· Ο χαλκός φροντίζει για τη διατήρηση του φυσιολογικού χρωματισμού των μαλλιών και χαρίζει υγιή όψη και λάμψη3.

· Τα πεπτίδια κολλαγόνου επιταχύνουν αποδεδειγμένα το ρυθμό ανάπτυξης των νυχιών, ενώ μειώνουν τη φθορά τους έως και κατά 42 %9.

· Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στην ενδυνάμωση των νυχιών4.

Ο καινοτόμος συνδυασμός δραστικών συστατικών του 5in1 Beauty Elixir είναι μοναδικός και δρα σε βάθος! Το διπλό σύμπλεγμα περιέχει τα πιο αποτελεσματικά συστατικά: Η Aloe Vera και τα φυσικά εκχυλίσματα, όπως το εκχύλισμα από σαγκουίνι, αλληλεπιδρούν με τα επιστημονικά δοκιμασμένα συστατικά ομορφιάς, όπως το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ. Μόνο σε συνδυασμό μπορούν να επιφέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η βιοτίνη, ο ψευδάργυρος, η βιταμίνη Α, η ριβοφλαβίνη και η νιασίνη συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης του δέρματος. Ο χαλκός συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού χρωματισμού του δέρματος. Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος.

2 Ο χαλκός συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού συνδετικού ιστού.

3 Η βιοτίνη και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών. Ο χαλκός συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού χρωματισμού των μαλλιών.

4 Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των νυχιών.

5 Η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Η θειαμίνη συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Η βιταμίνη Β6 και η βιταμίνη Β12 συμβάλλουν στη μείωση της αίσθησης κόπωσης και εξάντλησης.

6 Proksch et al., 2014, Skin Pharmacol, Physiol; 27: 113-119. Η επιδερμίδα παρουσίασε σημαντική μείωση των ρυτίδων και αυξημένη συγκέντρωση κολλαγόνου μετά από 4 εβδομάδες χρήσης. Οι μετρήσεις έγιναν σε 100 γυναίκες ηλικίας 45 έως 65 ετών.

7 Proksch et al., 2014, Skin Pharmacol Physiol; 27: 47-55. Παρουσιάστηκε αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος κατά 15% μετά από 4 εβδομάδες χρήσης. Οι μετρήσεις έγιναν σε 69 γυναίκες ηλικίας 35-55 ετών.

* της διατροφικής τιμής αναφοράς για την ημερήσια πρόσληψη.

8 Schunck et al., 2015, Journal of Medical Food; 18 (12): 1340-1348. Παρατηρήθηκε σημαντική μείωση της κυτταρίτιδας μετά από 3 μήνες χρήσης, καθώς και σημαντική αύξηση της πυκνότητας του δέρματος μετά από 6 μήνες χρήσης. Οι μετρήσεις έγιναν σε 105 γυναίκες ηλικίας 25-50 ετών.

9 Hexsel et al., 2017, Journal of Cosmetic De rmatology; 1-7. Παρατηρήθηκε σημαντική μείωση της φθοράς των νυχιών μετά από 2 μήνες χρήσης, καθώς και αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης των νυχιών μετά από 3 μήνες χρήσης. Οι μετρήσει ς έγιναν σε 25 γυναίκες ηλικίας 18-50 ετών.

Αρέσει σε %d bloggers: